Mám stejný problém, mě říkali 14 dnů, tak uvidím. Jeste tento tyden a ten dalši by to snad mělo byt už cely v cajku
Prosím necituj poslední příspěvek. Používej tlačítko odpovědět, díky
webbot píše:Vyber plexi pro X-MAX 125 05-09:
Jak jsem zminil v minulem prispevku resim vysku plexi - fouka mi presne na bradu.
Pohledal jsem na internetu a nasel jsem:
GIVI - D 438ST plexi čiré Yamaha X-max 125-250 (05-09), vxš=635x695 mm, o 255 mm vyšší než originál
o 255 mm vyšší než originální plexi
GIVI - D 438STG plexi čiré Yamaha X-Max 125-250 (05-09), vxš=470x770mm, provedení pro SRN
stejně vysoké jako originál - provedení pro německý trh
ERMAX - Plexi turistické + 10 cm
YAMAHA - vysoke plexi
Standardni plexi mam pri me vysce 181cm presne po bradu - potreboval bych optimalne o 5cm delsi at se divam jeste nad plexi a ne pres. Plexi o 10cm delsi mam presne v urovni oci - mam obavy, ze by mi vadilo ze konec plexi je presne v zornem poli pri sledovani silnice na beznou vzdalenost. U vyssiho plexi nevim jaka je viditelnost napr. za deste, jak by mi to vadilo, anebo mozna nevadilo. Plus ale je ze jsem celkem zimohrivy - a vadi mi ze na me fouka.
Stejne mi u GIVI nesedi vyska 635mm o 255mm vyssi nez original vs. 470mm vysoke jako standard, kdyz rozdil v delkach je 635-470=165mm a ne +255mm ?????
U ERMAXu me zase zarazi, ze nabizeji i nepruhledne barevne varianty - vzdyt jestli je to plexi o 10cm delsi nez original tak pres neho nemuzu videt.
Nemate nekdo vyse zminovane plexi - kde mate konec plexi pri vasi vysce?
Pripadne foto?
Diky
Uživatelé procházející toto fórum: Seznam.cz a 8 návštevníků