od MP » 07 dub 2013, 12:06
Já jsem teda odpůrce jakýhokoliv placení za parkování motorky , obzvlášť v centrech měst a nehlídaných parkovištích . Ještě jsem nikdy neplatil ( jen když jsem byl s magim ve skanzenu na Veselým kopci , kde byl takovej trotl , kterej za to chtěl - za každou motorku stejně jak za auto , přesto že se vlezem na jedno parkovací místo . Tak jsme za ty prachy obsadili každej svoje ).
U nás v TR je na náměstí vyhrazený místo pro moto . Je tam normálně Péčko a nápis MOTO . Občas se najde blbec , obzvlášt když není třeba úplně echt počasí na moto a zhýčkanej plechovkář si myslí že v takový kose na moto nikdo nepojede , tak si tam zaparkuje . Takže já postavím Burgmana tak aby se nemohl dostat do auta , nebo prostě odjet , a pak vůbec nespěchám , případně ještě pak pozoruji jak se rozčiluje a nechávám ho vytočit do omezovače než tam dojdu . Pár konfliktů jsem už takhle měl . Jednou jsem , protože mě před tím "nastartovala" paní ve Spořitelně , zavolal i Městskou že tam na vyhrazeným parkingu stojí auto . Jinak automat na lístky tam je , a je tam cenovka za hoďku i pro motocykly , myslím že poloviční sazba za auto , ale nevím , fakt jsem ještě neplatil .
Pokud parkuju někde , tak se snažím abych zbytečně nezabíral místo pro auto , nepřekážel , a nikoho zbytečně neprudil .
Aktuálně Honda XL 600 V Transalp + Suzuki DL 650 V-Strom
K důstojnému stáří patří bohaté vzpomínky, pár vrásek a možná že i jizev - dobrodruzi zkrátka nikdy nevedou nudné životy.
Exskůtry - Majesty 250 DX , Suzuki Burgman 400 , Silver Wing 600