od forester » 07 úno 2013, 09:09
Šetriť,šetriť a ešte raz šetriť a nekoukat po ojetinách alebo si požičať a kúpiť nový skúter platí to špeciálne pre teba Yaryn keď píšeš že si laik,a keď tak ber radšej PCX Honda je kvalitnejšia aj keď Piaggo je krajší skúter.
Pohybujem sa už vyše 30 rokov v doprave a v prostredí servisoch,mám najazdených vyše 2mil km na autách,no je pravda že na motorkách iba 30 tis, prešlo mi cez ruky xy áut rôznych značiek.Sám som bol majitelom Fiata Punto(prasknutá hlavaa po 90 tis) syn mal Apríliu Atlantic 250(nadmerná spotreba oleja) všetko kúpené ako nové!
Dizajnovo sú Taliani na svetovej špičke niektoré koncepcie sú dokonca nadčasové a predávajú sa len vďaka tomuto primátu,svetové automobilky im zverujú prejekty karósérii a interiérov,ale to je asi tak všetko.Kvalitou materiálov použitých na motory,presnosť ich výroby(normy tolerancie) a elektroniky ďaleko zaostávajú za nemeckými a už vonkoncom nemajú šancu sa porovnávať s japonskými zančkami,a to platí v drtivej vätšine aj u motoriek.
Taliani sú geniálny národ(viď Berlusconi
),majú výborné značky vín gastronómia je svetovo uznávaná(pizza,cestoviny)ale stroje ako také aj keby sa rozkrájali tak nespravia kvalitné,česť výnimkam.
A teraz ma ukameňujte
Naposledy upravil
KYBLOS dne 05 črc 2013, 17:23, celkově upraveno 1
Důvod: Sloučeny dva příspěvky pod sebou
Honda PCX - 2010, predaný, 24 tis km
Honda Shadow - Black Spirit VT750C2B,2011,predaný,40 tis km
Yamaha X-Max 250 - 2012, predaný,84000 km
Honda Forza 300 - 2018, predaný 29000 km
Honda Hornet CB600F 2013, predaný 32000 km