od forester » 01 říj 2014, 21:14
elem píše:Na sraz se hlasim, ale pokud bude striktne jen pro majitele pcx, prijedu autobusem zaparit s kamaradama, pokud budu vitan.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tak keď to chcete brať až tak poctivo tak Elem autobus je tiež nepovolený nakolko to nieje PCX leda že by si si taký dal vyrobiť
Nie ale teraz vážne,ja akožto prvý majitel PCX na slovensku keď sa začala predávať jeho prvá verzia si dovolím nesúhlasiť s tým že zraz má byť striktne len pre majitelov PCX a tých čo na tomto strojku prídu.Zúčastnil som sa zatial všetkých zrazov a takých je nás viac čo so zanietením organizovali zraz č.01 a majú na túto už legendárnu akciu milé spomienky kedy v počte 7 ks slovom sedem sme dorazili do Trebíča v určitý dátum a čas a nikto to neorganizoval proste sme si napísali zavolali a bolo to na svete.
Dovolím si tvrdiť že bude na škodu keď týto ludia ktorí presedlali prirodzeným vývojom na vatšie stroje nemohli zúčastniť zrazu.Určite nie z tytulu že by ich nemali radi ale že skúter začali využívať aj na turistiku a na dlhšie cesty ako napr. já a to do Chorvátska kde som bol s PCX 2x a tento rok si neviem predstaviť absolvovať moje cesty do Talianska a UK na skútri 125 aj keď aj taký borci existujú.
No myslím si že táto myšlienka nebude mať priaznivú odozvu ale keby sa tak aj stalo som ochotný si PCX požičať či už v nejakej požičovni skútrov alebo od Hondy predvádzačku na víkend.
Nás sa tak lahko nezbavíte a určite čaro PCX srazov nenarušíme, možete to spraviť tak že sa budú tvoriť sekcie na PCX a iné moto a to aj v jazdách alebo súťažiach a poprípade budeme v hospode sedieť v poslednom rade ale určite sa tejto skvelej akcie nevzdáme tak prisaháme,ámen
Naposledy upravil
forester dne 01 říj 2014, 21:34, celkově upraveno 3
Honda PCX - 2010, predaný, 24 tis km
Honda Shadow - Black Spirit VT750C2B,2011,predaný,40 tis km
Yamaha X-Max 250 - 2012, predaný,84000 km
Honda Forza 300 - 2018, predaný 29000 km
Honda Hornet CB600F 2013, predaný 32000 km