airman007 píše:Ahoj. Nějak to tady utichlo, ale jelikož se jaro už blíží, je čas to tu trochu oživit
Tento týden mi dorazilo pár doplňků na maxe a tak jsem je hned nainstaloval, vyzkoušel a nafotil.
12V zásuvka –pro nabíjení mobilu, bat.do kamerky, GPS apod.
Černé reflexní proužky na ráfky-pro lepší boční viditelnost za tmy.
Nosič, kufr s opěrkou a kabela do kufru-pro lepší komfort při dojíždění do práce a cestování.
Po zralé úvaze jsem nosič a kufr vzal od GIVI. Asi sklidím pár kritických slov od Forestra (=vtip, zdravím na Slovensko) a dalších zastánců originálních doplňků, ale nechte mě to vysvětlit. Jsem zastáncem funkčnosti a praktičnosti věci před „navoněnou“a předraženou krásou Nehledě na to, že kufry dělá pro Yamahu stejně GIVI !!!
Měl jsem v ruce originál kufr i nosič a tak můžu trochu srovnávat. Za cenu originál nosiče a menšího kufru jsem pořídil nosič s plotnou monokey(nesrovnatelně větší pevnost a nosnost), větší kufr(do kterého se vejdou dvě přilby nebo motobunda+další), opěrku na kufr a tašku do kufru !!!
Dvě nevýhody mého rozhodnutí to má. Tedy když pominu fakt, že originál nosič je hezčí-to je ale tak všechno. GIVI nosič je asi tak o dvě kg těžší než origo, a pak musel jsem vyvrtat dvě dirky do plastu pod nosičem (nic z čeho by se zbořil svět).
Už se těším, až potkám někoho kdo má originál doplňky a budeme moci pokecat o zkušenostech.
Zatím přikládám pár foto…..
Ahoj, prosím tě kde a za kolik jsi kupoval tu USB zásuvku?